Otkrivanje sebe-Jovana Bakoc

Vas rukopis

Generalna — Autor jb @ 09:26

Da li mislite da je rečenice samo važno lepo napisati? Da Vaš rukopis treba biti uredan radi lakšeg čitanja? Delimično ste u pravu, ali to nije sve. Kroz Vas rukopis možete otkriti kakva ste osoba, kakve su vaše emocije, kako reagujete na promene, kako na probleme. Pronađite svoj način pisanja u sledećih nekoliko primera!

1. Ako pišete pisanim slovima, nečitko. Vi ste osoba koja brzo menja mišljenje, komplikovana. Sve radite površno, ne posvećujete se u potpunosti stvarima, osobama, poslovima, partneru, teško Vas je razumeti i zato ste često nezadovoljni.

2. Ako pišete pisanim slovima, čitko. Vi ste osoba koja vodi računa o dosta toga. Romantični ste. Ne mnogo direktni, ali umete da postignete svoj cilj, naročito ako imate podršku drage osobe. Na probleme umete burno da reagujete, ali to sve zavisi od Vašeg raspoloženja. Uredni ste, retko neodgovogni.

 3. Ako pišete štampanim slovima. Vi ste otvorena osoba koja uvek kaže šta misli. Vaša osećanja iskazujete direktno i niste stidljiva osoba. Ako je taj štampani način pisanja još i uredan, ne pisan nabacano i nečitko, to znači da su kod Vas "sve karte na stolu". Nije se potrebno mnogo oko Vas mučiti jer odmah pokažete svoje mišljenje, Čak i kada to ne želite.

4. Ako slovo "J" (inače najlepše slovo azbuke) :-), pišete Zatvoreno, znači da sve poslove odrađujete do kraja. To kada kažem "poslove" podrazumevam baš sve što jedna osoba može raditi. U slučaju da slovo "J" ostavljate otvoreno, Vi teško uspevate pronaći rešenje bez nečije pomoći i ostajete nedorečeni. UKOLIKO NISTE ZADOVOLJNI SA SVOJIM OSOBINAMA NE OČAJAVAJTE, JER POBOLJŠANJEM RUKOPISA MOŽETE POPRAVITI I SVOJE LOŠE OSOBINE. TAČNIJE POSTATI ODGOVORNIJI, SIGURNIJI ITD. PROMENOM RUKOPISA I VAŠA PSIHA CE KRENUTI DRUGIM PUTEM, NADAJMO SE NA BOLJE!

Za neke slučajeve ni jedno od ponuđenih ne važi, kao npr...

 


Powered by blog.co.yu