Otkrivanje sebe-Jovana Bakoc

07 Dec, 2008

Boje

Generalna — Autor jb @ 14:45

Možete da procenite osobu na dosta načina, jedan od načina je i po boji koju nosi.

1)CRVENA-osobe koje vole crvenu boju i rado kupuju garderobu u toj boji, znači da su vrlo sigurne u sebe. Sve što rade, rade opušteno, bez straha i sumnje. Ubeđeni su da će svaki zadatak, posao rešiti ispravno. Misle da lepo izgledaju, za njih je konkurencija nešto bezveze, nešto sa čim će sigurno izaći na kraj.

2)ŽUTA-osobe koje nose žutu boju misle za sebe da su izvor lepote, da su atraktivni, privlačni. Svaki pogled je upućen BAŠ njima. "Bože, zar sam stalno u centru pažnje". To bi bila izjava ljubitelja žute boje.

3)BRAON-osobe koje nisu sigurne u sebe vole ovu boju. Plaše se da šta god urade nije dovoljno dobro, da su u svemu prosečni, da nije svaki posao za njih, nisu skloni promenama. Osim u ljubavi. Za to pravila izgleda ipak ne postoje.

4)PLAVA-osobe koje vole plavu boju deluju hladne, nezainteresovane, ali u suštini nije tako. Potrebno je samo probuditi emocije u njima. Iako na svaki problem gledaju opušteno, u ljubavi znaju biti vrlo uporne.

5)ZELENA-osobe koje preferiraju ovu boju vole mir, spokoj, tišinu. Vole da odmaraju, što ne znači da su lenje. Vole prirodu, miran odnos i često se smeju.

6)CRNA-osobe koje vole crnu boju su pravi poslovni ljudi, ostavljaju jak utisak na okolinu. To su osobe koje dosta toga rade po pravilima. Obično budu uspešni kod vaspitavanja dece. Ako je u pitanju Žena, obično vodi glavnu reč u kući, a ako je u pitanju muškarac, to je obično džentlmen, koji u porodici zauzima bitno mesto, ali popušta supruzi u mnogo stvari, kao i svaki kavaljer.

7)LJUBIČASTA-ovo je boja koju vole povučeni ili skroz posebni ljudi..kod nje je teško naći balans. Ono sto je može karakterisati, a da spada u dobre osobine je da podrazumeva nežnost, romantiku..a sa druge strane sklonost ka samoubistvu...


Komentari

 1. A crna?;))
  Ljubicasta,tj lila?:)

  Autor schweppes — 07 Dec 2008, 18:24

 2. Ja sam crvena - crna cica :)

  Autor tijanas — 07 Dec 2008, 18:38

 3. Ja sam uvek u centru paznje, sta cu kad je tako. Samo nek je zuto .

  Autor kica — 15 Dec 2008, 22:57

 4. hvala zelenoj. eto dokaza da nisam lenjivac! :)

  Autor dama — 24 Dec 2008, 00:51

 5. Meni je crvena omiljena boja. Saznala sam nesto novo o tome kakva sam osoba.

  Autor Neca — 04 Jan 2009, 20:17

 6. Crvena je moja omiljena boja.
  Hajde molim te klikni na moj link.
  http://nevenadafinic.mojblog.rs/

  Autor nevenadafinic — 15 Jan 2009, 10:15


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.co.yu